Flight Kortrijk-Jersey met Boeing !

Er komt een eenmalige offshore flight van het vliegveld Kortrijk-Wevelgem (EBKT) naar het eiland Jersey. Nog wel met een Boeing 737.

Tegen een ware bodemprijs van 100 euro biedt Jetairfly (voor de gelegenheid omgedoopt tot een vzw) ons op zaterdag 7 oktober 2006 een reis aan naar Jersey, een eilandje ten zuiden van Engeland.
Ongelooflijk! Jetairfly presteert het zelfs om om wat gratis drank aan te bieden aan boord. Laat uw frigobox dus maar thuis.
Jetairfly heeft bovendien de beste piloten uit zijn stal gratis ter beschikking gesteld: Lieven en Kristof Lavaert, beiden ooit beginnen vliegen op Wevelgem en nog trouwe leden van Kortrijk Flying Club (KFC).

Het wordt een plezante vlucht en een superleuke dag, dat durven we u nu al verklappen. Met animatie aan boord. Wie de stewardessen zijn houden we strikt geheim, maar uw vliegangst bent u gegarandeerd definitief kwijt.

Wie mag er mee?
Iedereen. En kindjes ook. Zijn ze jonger dan 2, dan vliegen ze gratis. Vrienden van de KFC én andere vliegclubs natuurlijk, vrienden van vrienden, kennissen van kennissen.
Op zo’n Boeing 737 kunnen 168 passagiers. Haast u dus maar om in te schrijven en te betalen. Wie eerst betaalt, eerst maalt en de vraag is groter dan het aanbod.

U wordt verwacht op zaterdag 7 oktober op het vliegveld van Wevelgem, ten laatste om 8u30. Neem de oprit aan de verkeerstoren, dat is de eerste die u tegenkomt vanuit richting Kortrijk. We verzamelen in het clublokaal van de KFC, dat is onder de verkeerstoren. Arrival time terug is voorzien rond 19 uur.

Van Jersey airport trekken we met bussen naar het stadje St-Helier. Voor eten aldaar dient u zelf te zorgen.
Gedurende de dag kunt u op Jersey leren “Jèrriais” spreken, een mengsel van Noors en Normandisch. U kunt er wandelen (op de klippen lopen), eten (bean cock) en shoppen
(zonder BTW). Maar een jersey-trui zult u er nauwelijks vinden.
Natuurlijk is er ook business. Jersey Island is een offshoregebied en telt daarom niet minder dan 55 banken en 33.000 financiële instellingen. Vandaar dat er een zwarte doos is aan boord van ons toestel.

Wie meewil met deze unieke vlucht dient best vandaag nog zijn bijdrage van 100 euro te storten op rekening 734-0175518-54 ten name van Lieven Lavaert.
U stuurt tegelijk ook enkele coördinaten van de passagiers. Liefst via E-mail: lieven.lavaert@skynet.be. Per post: Jennekensstraat 8, 3150 Haacht.

Welke gegevens?
* Voornaam en naam van de passagier, plus geslacht.
* Adres.
* Tel. en/of GSM en emailadres.
* Plaats en datum van geboorte.
* Nationaliteit en nummer identiteitskaart.

Doe het vlug.
Jetairfly present a once in a lifetime experience.