DIENSTMEDEDELING

Komkommertijd kent deze stadsblog niet.
Niettemin zullen er de komende weken (tot half augustus) slechts nu en dan nieuwe stukken worden gepubliceerd. Vier of vijf, waaronder een heel belangrijk partieel examen voor kandidaat-raadsleden. Blijven kijken.We gunnen de lezer enige rust om wat te grasduinen in de archieven. Intussen gaan we naar de 400 stukken, met een gemiddelde van drie bladzijden. (Het thematisch overzicht dat u rechts bovenaan kunt aantikken is heel onvolledig!)Als u een bladzijde open ziet u aan de rechterkant altijd slechts de titels van de laatste tien columns. Er zijn er veel meer te scrollen!

Voor wie nooit genoeg krijgt van Kortrijks (politiek) nieuws kan tijdens deze komkommertijd inmiddels nog altijd met vrucht de weblog “kortrijklinksbekeken” lezen.