www.budakortrijk.be

Een nieuwe website.
Met eindelijk een schoon, verstaanbaar overzicht van de evenementen ter gelegenheid van de opstart van de nieuwe vzw Buda-kunstencentrum.
Op allerhande bestuursdocumenten (beleidsplannen, begroting, rekening, balans, verslagen van bestuur, jaarverslagen, medewerkers, kantoren, enz.) is het nog wachten geblazen.

Die andere sites bestaan ook nog:
www.dansinkortrijk.be
www.limelight-kortrijk.be
www.budavzw.be
Die laatste is nog in opbouw, maar als je goed zoekt vind je op internet nog boodschappen van vorig jaar. (Zou men die nu niet beter afschaffen?)

De www.beeldenstorm.be bestaat ook, maar dat is een Brusselse vereninging.

Machteld Claerhout, de nieuwe directeur van cultuur, is vast van plan om voor alles wat met Kortrijkse cultuur heeft te maken één (1) site op te bouwen. Momenteel zijn er zowat 7 bezig met cultuur.
We hopen dat zij er tenminste in slaagt om één overzichtelijke overkoepelende site te laten maken, met de nodige links. Dat zal al veel zijn. De amateurs en semi-profs moeten ook een plaats krijgen.

P.S.
Via deze nieuwe website nu ook vernomen waar de afscheidsparty van DIK (Dans in Kortrijk) doorgaat. In de Tacktoren, op zaterdag 17 december. U wordt er allemaal verwacht tegen middernacht. Reserveren.