Mike Tattoo is buiten gevlogen bij de “Krant van West-Vlaanderen”

De alhier in Kortrijk en op vele plaatsen  elders  een  bekende figuur mag geen tekst meer insturen naar de krant van West-Vlaanderen.  De plaatselijke pers rept daar met geen woord over en dat is uitermate tekenend  voor de wijze waarop in onze regio journalistiek wordt bedreven.,

Het getuigt van een zekere lafheid bij zijn collega’s en vrienden uit de reguliere pers, een gedraging  die bij  ons  in de kantoren  van de redactie van Kortrijkwatcher evenwel geeneens verbazing wekt.
Mike Tattoo is in die gazette jaren geleden binnen gehaald door Luc Demiddele, zowat de enige redacteur met een ‘open mind’ die  de ‘Krant van West-Vlaanderen’ ooit heeft gekend.  (Hij liet zelfs kortrijkwatcher aan het woord ! Heeft zelfs een keer letterlijk een volledig stuk over genomen.)
Ook hij is spoorloos  (geluidloos) verdwenen.

(Wordt vervolgd.)