Een workshop waarop u NIET bent gevraagd (1)

Op de Kortrijkse webstek worden wij momenteel met zijn allen uitgenodigd om deel te nemen aan minstens één van de vier workshops voor het maken van een trendy tasje. Vanaf 27 maart in ofwel het Vlas- ofwel het Broelmuseum. Schoon. Zo vroeg al een algemene oproep tot alle Kortrijkzanen.
Maar nu.
Op maandag 18 februari reeds start in het het Museum 1302 ook een workshop die alleszins te maken heeft met design en de fabriek daaromheen. Om 17u30, gevolgd door een diner om 20u30. Ik weet niet waar. De workshop krijgt nog een vervolg in het ondernemerscentrum op dinsdag 19 februari, vanaf 9 tot 17 uur. Op woensdag 20 februari is er vanaf ‘s morgens een bus tour, daarna een lunch, een plenaire sessie en een receptie gepland. Dit is althans het voorlopige programma.
Voorzien budget is ca. 27.000 euro.
Voor uw workshop “trendy jasje” moet u evenwel zelf entree betalen. Vijf eurootjes.

Over die werkwinkel DESIGNFABRIEK van maandag en dinsdag en woensdag aanstaande nog geen woord gelezen op de Kortrijkse website.
Burgers noch gemeenteraadsleden weten waarover het gaat.
Maar waarschijnlijk zullen de eindresultaten aan een ruimer publiek gepresenteerd worden in de plenaire sessie op woensdag om 14 uur.
Allen daarheen. Maar waar?
Even de website van ‘designregio Kortrijk’ raadplegen?
Check back soon !