Over de verschillen en gelijkenissen tussen een UOK en een OCK (1)

Hier in Kortrijk is er al een Ondernemerscentrum. Een OCK, in de Leiestaat 22. Niet verwarren met de (regionale) ondernemingsloketten. Als alles goed zit komt er volgend jaar in het stadhuis, schuin tegenover het OCK een UOK. Dat is het “Uniek Ondernemersloket Kortrijk “. Het is wel mogelijk dat het UOK tijdens de zoektocht naar een geschikte plaats in het stadhuis (wat met de woonwinkel?) tijdelijk een onderkomen vindt in het OCK. De pleisterplaats van onze schepen van economie, Jean de Bethune.

Als alles goed zit…Want er is nog een klein obstakel inzake personeel op te ruimen.
De financiering schijnt rond te zijn. En hoe ! De honderdduizenden euroots van Europa en van Vlaanderen en van Leiedal en van de provincie dwarrelen uit de hemel.
Maar wie zal daarmee wat doen?

Over dit alles straks véél meer.

(…)