RADIO www.quindo.be: de 3 peak listeners van vandaag

Op 1 maart ging de nieuwe en pure internet radio Quindo van start. Met veel tromgeroffel. Een straffe radio voor het jonge volkje van Kortrijk en omstreken. Veel belovend want gedragen door jong talent en opgericht op initiatief van de hogeschool Howest, het muziekcentrum Track, het radiocentrum REC en stad Kortrijk. De studio’s zijn die opgekalefaterde van de oude Radio 2 op het Conservatoriumplein. Coördinator is Tom Christiaens, onze vroegere regionale chef van “Het Nieuwsblad”.

Radio Quindo wil muziek brengen die je elders niet hoort, aandacht schenken aan jong talent uit de regio en info geven over dingen die jongeren als relevant beschouwen. Goed zo.

Maar wat blijkt?
Het jonge volkje op onze KW-redactie en de kuisvrouw vormen blijkbaar het weinige publiek dat geregeld luistert naar www.quindo.be.
Onze senior writer houdt dit goed in de gaten via http://stream.quindo.be want wil weten of er hier op onze kantoren en in de drukkerij nog wel gewerkt wordt.
Op vandaag mon, 30 april 2012 om 16:17:18 uur was dit alleszins nog het geval. Op de stream lazen we toen immers : current listeners 0, peak listeners 0.
Maar sinds 16:22:28 hebben onze redacteurs blijkbaar het werk neergelegd. Nu lezen we dat er 2 current listeners zijn en 3 peak listeners.

We gaan eens kijken in onze redactielokalen om te zien wie er met een oordop aan het werk is.
Lezer, zie eens of er over enkele seconden opnieuw NUL listeners worden gemeld op de stream van quindo. Dan weet u genoeg hoe het zit.