Niet verschieten als je naar het stadhuis belt !

Als je dan bij die gelegenheid wachtmuziek te horen krijgt, is het mogelijk dat u rapper Roeland Horré aka “Baadasssss” uit Zwevegem aan de lijn krijgt met een liedje dat als titel draagt: “Ik ben ton azwo”.
Niet verschieten. U bent juist verbonden met de diensten van onze muziekstad.
Misschien hoort u een ijl stemmetje. Dat komt van singer-songwriter Anouk alias Nouk uit Heule, met het nummer “Stay”. Dus: blijf maar wachten aan de lijn.
Andere mogelijkheid is dat u een soort geluid hoort van Matthijs Bertel, afkomstig uit Kortrijk maar nu woonachtig in Sleidinge. Hij brengt met zijn band ‘Ansatz Der Maschine’ het nummer “Le vent polaire”. Krijgt u het koud? Gooit u de hoorn neer?

Op instigatie van onze burgemeester (een heel specifieke melomaan) heeft Stad een modelovereenkomst met deze drie bands afgesloten. Er kunnen er nog bij komen als ze maar afkomstig zijn uit Kortrijk, debutant zijn, en in de bijzondere smaak vallen van onze burgervader. Stad mag de aangeduide nummers voor eeuwig en altijd gratis laten horen bij wachttijden in telefonische contacten met het stadhuis. De bands zijn geen lid van een of andere organisatie die auteursrechten beheert, zodat er geen enkele vergoeding is verschuldigd, ook niet aan Sabam.