Coming up…

Stadsambtenaren gaan weer naar Cebu! Vuilnis en modder composteren. In volgend nummer: de vraag waarom. Of voormalig schepen van milieu Philippe De Coene dat weer niet ziet zitten? En of hij gelijk had ?!

Er is een dienstorder van het departement Ruimtelijke Ordening dat stof doet opwaaien in de sector “sociale huisvesting”! Ook lokaal. Zie het weekblad VISA van het ACW. In ons vrijdagdagnummer meer hierover.

We hebben een lichting nieuwe cultuurfunctionarissen! Een heel peleton. Hoe zijn we daar zo aan gekomen? Machtgeld Klaargoud geeft opheldering. Een dezer dagen.

Die voetbalhooligans zijn dure jongens en nochtans heeft de politiezone VLAS als enige een ‘Goede Praktijk’ terzake voetbalgeweld! Konden de rellen op de Grote Markt worden voorkomen? Ja of neen. Aan u het woord. Stuur uw formulier in.

Hoeveel bussen kunnen nog geparkeerd op Kortrijk Xpo? Straks meer hierover in gesprek met raadslid Hans Masselis.

Er komt geen kennisgeving van de niet-politieke activiteiten van burgemeester en schepenen aan de gemeenteraad! Is schepen Bral nog aan den dop? In bijlage: komt er een ‘paspoortverplichting’ voor onze politieke mandatarissen, te vergelijken met die van de coureurs? Met de melding waar zij zich dagdagelijks bevinden en wat zij daar dan doen? De deontologische code. Wat denkt u daarover? Antwoord hier.

In het komend glossy-nummer van mei: de eerste relevante jaarrekening (2007) van de nieuwe coalitie CD&V-VLD. Met commentaar van advocatenkantoor huize Laga versus Publium. Kijk uit. Stuur uw reactie op blog wuwuwu.kortrijkbalieadvokaten.org.

EXCLUSIEF
Dubbel-interview met de conciërge van het (nieuwe!) stadhuis en de garagist van de wagen van de burgemeester. Straks nog gedubd op WTV. Liplezers gevraagd. We drukken alles.

En nog zoveel dingen meer, in deze zich organisch steeds vernieuwende en groeiende sensatiekrant. Nog meer foto’s. Kleiner formaat. Iedereen content. Bij eerste lezing hier: een gratis voetnoot. Hoekje uitknippen.

Opgelet!
Hier steeds machtig alles wat u wilde weten en NU nog altijd niet durft vragen. Niet bang zijn.
Win een prijs. Antwoord op de vraag : hoeveel ?
Bekijk ook onze websiet. Aarzel niet.

P.S.
Deze tabloid zoekt geen medewerkers. Spontane sollicitaties worden niet beantwoord. Graag uw reacties. Reageer NU.