Futurotextiel: de nocturnes

Op de webste www.futurotextiel.be nog altijd niets te lezen, tenzij verkeerde data. Men wordt nu wel doorgeschakeld naar www.designregio-kortrijk.be, maar daar vindt u slechts een inleidend praatje.
Kortrijkwatcher bezorgt u in afwachting opnieuw wat nuttige informatie over deze prestigieuze internationale tentoonstelling. (Zie nog vorige bijdragen.)

Het grootse evenement Futurotextiel 08 gaat hoofdzakelijk door in de NMBS-loods (in de buurt van de Appel). Van 9 oktober tot en met 7 december. In de loods wordt een unieke lounge van 1000 m² gecreëerd. (Arne Quinze is de scenograaf van de tentoonstelling!) Die lounge kan gebruikt worden voor een vergadering, een academische zitting, een receptie, enz. Een bal van de vlassers?

Daar kunnen dus zogenaamde nocturnes georganiseerd.
Wat moet dat kosten?
Voor een nocturne tot 70 deelnemers: 1.000 euro. Van 70 tot 100: 1.500 euro.Tot 150 deelnemers: 2.000 euro. Voor grotere groepen wordt een voorstel op maat uitgewerkt.

In bovenstaande prijzen is ondermeer inbegrepen: ontvangst, toegangstickets en catalogi voor de tentoonstelling zelf, gidsen, supposten, schoonmaak. Niet de catering en de drank.

Voor verdere vragen en reserveringen kunt u terecht bij Nathalie Deprez (project assistent). Telefoon: 056/ 277 404. Of bij futurotextiel@kortrijk.be.