Waar krijgt u een kick van, in Kortrijk ?

Iemand vertelde mij dat hij er telkens een kick van krijgt (een shot dopamine in het brein) als hij liefst jonge agentjes van alhier kan jennen.
Is met dit soort optreden wel al tweemaal in de bak gevlogen. Wegens smaad.
Toen hij een keer een lichte aanvaring had met een verkeerspaaltje vroeg hij aan de verbalisanten hoe zij konden verklaren dat iemand tegen een paaltje kan rijden dat hij niet eens heeft gezien.
Een andere keer vroeg hij aan twee blauwmensen of ze dan namelijk geen Frans verstonden. Want hij had geconstateerd dat zij twee Fransmans uit de Magreb zonder proces-verbaal lieten gaan na een wel heel grove verkeersovertreding. Wilden blijkbaar iemand in de gracht rijden.

Onze vraag luidt: wat doet er bij u bijvoorbeeld tijdens een wandeling in stad het dopamineniveau in de hersenen stijgen?
Zodat je een prettig gevoel ervaart, een genot, een vorm van blijdschap en welzijn?
Zeg nu niet: telkens als raadslid Eric Flo optreedt in de gemeenteraad. Een overdosis aan dopamine is schadelijk en werkt verslavend.
Kick met mate.
En wie lokt er zelf eens een kick uit bij anderen?
Persoonlijk zou ik graag eens aan alle versperde toegangswegen van stad een verkeersbord plaatsen met als tekst: “Dit bord negeren a.u.b”. En aan de bouwput in de Wijngaardstraat een bord met: “Verboden zich hier op te houden zonder redelijk doel”.