Uitgerekend morgen krijgt VTM 50.000 euro van Stad

Het is puntje 75 op de agenda van het College van morgen. Dus laat toegevoegd. Zal even voor de middag goedgekeurd worden door burgemeester en schepenen. “Betaalbaarstelling toelage, bijlage 2 van de huurovereenkomst Oude Dekenij met VMMa.”
Onze lezers weten er alles over. (Zoekmachine gebruiken.)
Het was zo overeengekomen.
Voor de verbouwing van De Oude Dekenij in het kader van de soap “Mijn Resto” heeft Stad beloofd van maximaal 50.000 euro te storten ter compensatie van de verbouwingen. De stavingstukken zijn nu binnen. De werken (inclusief het verbreden van de inkom van het beschermd gebouw) kostten 50.000 euro.
Als Klauwdie en Haëlle willen kunnen zij – als winnaars wel te verstaan – een handelshuurovereenkomst sluiten. Met voorkooprecht? Voorkeurrecht?
Gemeenteraad beslist. Maar wil Haëlle wel?