Redactionele mededeling vanwege de directie

De directie (niet de redactie!) van de vzw Kortrijkwatcher heef onze secretaresse naakt ontslagen. Tijdens haar borstvoedingsverlof nam ze immers continu deel aan allerhande miss wet t-shirts wedstrijden.
De loopjongen werd op non-actief gezet omdat hij niet actief was. Onze onderzoeksjournalist Dièppe Throot is undercover gegaan en die verwachten we pas midden augustus terug, met een exclusieve reportage over de vergoedingen van burgemeester Lieven Lybeer. De helpdesk is op stage bij de Directie ICT van Stad. Kosteloze vorming. Hem is opgedragen om op tijd de agenda van het schepencollege en de gemeenteraad op de stedelijke website te plaatsen. Onze vormgever doet een vakantiejob bij drukkerij Roularta. Onze plaatselijke correspondent vervangt tijdelijk Luc Demiddele bij “Het Kortrijks Handelsblad”. De fotograaf mag op stage bij WTV om te leren hoe men beelden kan versnellen en waarom.

Zo ziet u maar. Onze stoffige redactielokalen lopen leeg, maar dat betekent niet dat er hier zomaar verlof wordt genomen.
Van zodra het mooi weer wordt plant onze chef-stadhuis trouwens voor de redactionele medewerkers van de rubriek “politiek” een conclaaf met teambuilding in de Raadskelder van het stadhuis.
De seniorwriter blijft gedurende heel het verlof trouw de fax en de telex in de gaten houden.
Hij belooft van minstens om de zoveel dagen een editoriaal te schrijven.
Hou hem in de gaten.

P.S.
Onze krant is altoos kosteloos in uw vakantieoord te lezen.
Spoed u naar het nabijgelegen internetcafé.