Coming up …

Denk vooral niet dat deze elektronische krant om nieuws verlegen zit. Bij de papieren perse is dit wel eens het geval, maar hier ter KW-redactie is de nieuwsgaring overweldigend.

We zouden het kunnen hebben over de weblog van schepen Filip Santy. Over damesverbandcontainers. Over examenuitslagen (iedereen gebuisd). De verkoop van het Vlasmuseum en de vraag wat dat is: “het algemeen belang”. De vele bezwaarschriften tegen allerhande retributies of belastingen. De Werkwinkel en de Woonclub. Zal Stad straks met elektrische wagentjes rijden? Wat te doen met de Sint-Pauluskerk? Waarom lukt die concessie niet van “De Komedie”? Hoeveel kostte het Innovation Festival? Waarom gaat alle sociale tewerkstelling naar de vzw “Constructief”? Hoeveel kandidaten bieden zich aan als schoonmaker (m/v)? Hoe staat het met onze leefloners? Waarom vertellen onze reguliere persjongens niets over het aantal gecreëerde jobs in het winkelcentrum K? Komen die Zilvertorens er nog? Mag men een stadsambtenaar omkopen?

Maar ja…
Waar eerst mee te beginnen?
Wat zetten we op de frontpagina?
Waar blijft die goeie kop?