Nog vier nieuwe raadsleden die weten dat ze niks weten?

In ons stuk van gisteren hadden we het over zeven nieuwe raadsleden die zich via Stad lieten inschrijven om gedurende drie avonden in Zwevegem of in Roeselare introductielessen te volgen om aldus beter hun mandaat uit te oefenen. Die informatie (met de namen) kwam uit het schepencollege van 14 november. Een officiële bron.
Via facebook liet VLD-fractieleider Koen Byttebier intussen weten dat hij zich ook heeft ingeschreven om die sessies te volgen, alsmede zijn nieuw verkozen partijgenoten Wouter Allyns en Hilde Verduyn. Voorts lieten alweer via facebook ook de raadsleden Axel Weydts (SP.A, toekomstig schepen) en Hannelore Vanhoenacker (CD&V) opmerken dat ze voor die lessen zijn ingeschreven.
We kijken nu uit naar een rectificatie of aanvulling van het schepencollege.

Als het zo is dat er 11 nieuwe raadsleden uit Kortrijk bereid zijn om wat lessen te volgen, dan kunnen wij dat als burger enkel toejuichen. JA !
11 op 17 !!! Kan enkel in Kortrijk.