Even een potje gaan huilen op de biënnale CLASSICA in Kortrijk

U kunt dat doen vanaf 3 tot en met 11 november in Kortrijk Xpo (de vroegere Hallen). Voor slechts 12 euro. Uw kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis meehuilen.

Wat staat er namelijk te gebeuren op de elfde editie van de Biënnale Classic?
Lees eens goed de inleidende tekst op www.classic.be.

“De bezoeker komt de stad CLASSICA binnen door een historische stadspoort. Brede avenues met straatlantaars van weleer leiden naar drie grote pleinen met monumentale beelden en fonteinen, zitbanken en accenten van groen.
De oude stadskern is met zijn smallere straatjes een smeltkroes van antiquairs, juweliers, kunstgalarijen en interieurwinkels. Op achterliggende pleintjes zitten verrassende shops verborgen met mode, decoratieartikelen en parafernalia. Boekenstalletjes, gezellige terrasjes, een vintage catwalk en tal van boeiende ervaringen maken het stadsgevoel levendig en compleet.
De bezoeker ontdekt weer de grandeur van vroeger. Met het comfort van nu.”

In bovenstaand overzicht van Classica mangelt het nog aan speelruimte voor kindjes.
Ongetwijfeld begint u nu al te huilen?

Ja, “Hartje Kortrijk” had er waarlijk zo kunnen uitzien indien enkele Kortrijkse bewindslieden in Cannes nooit waren gebotst op de promotor Foruminvest.
Heeft de NV Sint-Janspoort ook een stand op de biënnale? Met een maquette van de appartementen in het te bouwen winkelmegacomplex?