Brief van de hoofdredacteur aan de lezers

In toenemende mate wordt onze redactie in deze komkommertijd geconfronteerd met niet belangrijke of nauwelijks bruikbare kopij. Er is bijvoorbeeld geen overlast in de open zwemkom, er wandelt een vrouwtje met kinderwagen in het Begijnhofpark, er is niets gestolen uit een wagen in de Groeningelaan, het zigeunerpark is er nog niet, en het regent weer.

Lezers en lezeressen van deze webkrant!
Hier ter redactie lijdt men niet aan een tekort aan kopij.
Voor plaatsing komen alleen artikelen in aanmerking die ook werkelijk van belang zijn. Graag willen wij u dan ook vragen daar rekening mee te houden als u nog iets meent te moeten melden. Het is hier geen WTV.
Vriendelijk verzoek ook om stuknieuws zo kort mogelijk te houden: geen ellenlange verhalen en geen relaas van uw wedervaren op Kortrijk Koerse. Bovendien: wij kunnen een gebeurtenis in de regel maar éénmaal berichten, want per slot van rekening willen wij graag iedereen een plaats bieden.
Voorts stellen wij het op prijs als u uw verhaal tijdig inzendt, en geen weken op voorhand. Maak uw stuk zonder opmaak, gewoon als platte tekst. Wij zorgen voor de rest.

Uw,
hoofd- en eindredacteur en senior-writer.