Verschijningsdata van ons kook- en sfeerboek

(Zie nog stuk van 25 september, over een vergiftigd relatiegeschenk.)

Volgens de nog te verschijnen Stadskrant zal het “kook- en sfeerboek” van Claudio ter beschikking liggen op 31 oktober. Dag waarop de Boekenbeurs in Antwerpen van start gaat. Titel: “Dell’Anno”. Ondertitel: “In de Oude Dekenij”.
Stadskrant laat niet weten hoeveel onze Stad (dat zijn wij, Kortrijkzanen) hierbij aan financiële en andere facilitaire steun heeft verleend aan de uitgeverij en de auteur. Of hoeveel exemplaren Stad zal aankopen om uit te delen.

Volgens de website van uitgeverij Lannoo mogen we het boek verwachten op 6 oktober. Op dezelfde dag krijgen we de Stadskrant in de bus.
Er was blijkbaar een andere titel voorzien. “Dell’Anno, ons restaurant”.
De auteur is Hilde Smeets.

Hoeveel moet dat kosten?
Er is sprake geweest van 19,50 euro.

P.S.
Volgende vrijdag opnieuw onderhandelingen tussen Stad en de bvba Clausix. Waarover? Met wie? Dat wordt een gezellig onderonsje en etentje voor schepen Wout Maddens (VLD) en Marc Verwilghen (gewezen VLD). Mag nichtje Gaëlle erbij zijn?
Zaterdag hopelijk meer nieuws in de papieren perse??
DAT WE DAT EEN KEER ALLEMAAL WETEN, zeg. We hebben daar nu eenmaal recht op.