Website van Stad moet objectief blijven

Vandaag 21 februari organiseert de Intercommunale vliegveld Kortrijk-Wevelgem haar jaarlijkse infovergadering voor de bevolking. Om 19 uur in het Luchthavengebouw, dichtbij de verkeerstoren. (Partij Groen komt daar nooit naartoe).
Op de agenda staat een terugblik op de activiteiten en verwezenlijkingen van 2010 en een uiteenzetting over de milieuprestaties van het afgelopen jaar.

Zoals het hoort verscheen dit bericht (op 8 februari) op de officiële website van Stad. Intussen al zowat 140 maal gelezen.
Maar.
Onderaan staat er een rechtstreekse link naar www.vliegveldwevelgem.be. Dat is helemaal niet de website van het vliegveld. Dat is een persoonlijke blog van de meest rabiate en obsessionele vliegveldhater uit de streek. Ene Rudy Dewilde uit Bissegem.
Het is me dunkt niet de taak van een stadsambtenaar (nog wel uit dienst communicatie) om ruchtbaarheid te verlenen aan zo’n blog. Dat is een deontologische én beroepsfout. Niet te verstaan dat hier niemand ingrijpt.

De officiële site van het vliegveld EBKT is: www.kortrijkairport.be.
Ook de vliegclubs ZAC en KFC hebben een site.