Quote van de dag: “niets te vertellen”

Als minister Q , Vincent, nu een keer géén Kortrijks raadslid was, dan hadden we pertinent deze quote wel achterwege gelaten.
Maar dit staat vandaag in het weekblad “Humo” op pag. 21.
Johan Vande Lanotte wordt geïnterviewd en zegt dit:

“Alleen politici die niets te vertellen hebben, kunnen niet zonder Twitter. Kijk naar Van Quickenborne, onze minister van economie die zich niet bezighoudt met economie. Zelf heb ik het te druk om te twitteren.”

Even kleine correctie. Q is officieel VAKminister van Ondernemen en Vereenvoudiging.
Voor het overige is onze vak- minister en Kortrijks raadslid (soort zedenmeester van de VLD-fractie ter stede) inderdaad een verwoed twitteraar, dat wel. Moeiteloos. Met meerdere tweets per dag.
Zojuist, vandaag nog deze QUOTE wereldwijd verspreid: “Intentions does not equal action.”
Nog een andere? “Take all criticism seriously but not personally.” Ja!
En deze dan: “If you ask questions, the possibility that they will answer is bigger than if you don’t.”

Wijsheden van de bovenste plank, zoals men leest bjj de Bond Zonder Naam. En allemaal van profs uit HARVARD. Wat dat kost vent! En ontslagnemend minister Q betaalt dat allemaal uit eigen zak.
Allemaal geleerd aan een of andere univ van Harvard alwaar Quickie als Young Global Leader nu twee weken met koningin Mathilde verblijf houdt. Daar boeken moet lezen!! Op papier !! Wat een kwelling. Bijna dagelijks door leader gemeld op facebook.
Deze is ook mooi: “Blushing is your most honest look, you cannot fake bushing.”(Q al zien blozen? “Eerlijk gezegd,” zegt hij dan.)
Soms gaat het er minder ernstig aan toe. Bij een foto van een bord met eten daarop: “Great food. Crab bisque, lobster roll.” Maar :”but why an bun and french fries?”

LOL.